Integumentary Practice Questions

1. Which of the following terms matches: water and electrolytes (clear)?

A. Exudate
B. Transudate
C. Serosanguineous
D. Induration

2. Which of the following matches the definition: The loss of circulatory fluids into interstitial spaces?

A. Hypovolemia
B. Necrosis
C. Eschar
D. Maceration

3. An emollient has a/an _____ effect.

A. Pruritic
B. Antipruritic
C. Rupture
D. Impetigo

4. Which of the following is the outermost layer of the epidermis?

A. Stratum spinosum
B. Stratum corneum
C. Stratum granulosum
D. Stratum basale

5. Which of the following is the deepest layer of the epidermis?

A. Stratum spinosum
B. Stratum corneum
C. Stratum granulosum
D. Stratum basale

6. Which of the following is beneath the stratum corneum?

A. Stratum spinosum
B. Stratum corneum
C. Stratum granulosum
D. Stratum basale

7. Vitamin D is created from _________ by skin cells.

A. Dehydrocholesterol
B. Cholesterol
C. Hydrocholesterol
D. Hydrodermis

8. Which of the following is another name for blackheads associated with acme?

A. Pustules
B. Sebaceous
C. Eccrine
D. Comedones

9. Which of the following identifies skin from a cadaver used in a burn graft?

A. Homograft
B. Autograft
C. Allograft
D. Xenograft

10. Sebaceous glands secrete _______.

A. Sebum
B. Impetigo
C. Serous
D. Sirius

Answer Key
1. B
2. A
3. A
4. B
5. D
6. C
7. A
8. D
9. A
10. A

by
Last Updated: 03/01/2017


© 2017 Copyright | All Rights Reserved
All material on this website is copyrighted. TestPrepReview.com provides free unofficial review materials for a variety of exams.
All trademarks are property of their respective owners.