Integumentary System Quiz

1. Which of the following is a longitudinal incision through eschar and down to subcutaneous tissue?

A. Escharotomy
B. Dehiscence
C. Transection
D. Escharotic's procedure

2. Which of the following types of wounds match the criteria: plantar aspect of foot, met heads, heel?

A. Arterial
B. Plantar
C. Venous
D. Diabetic

3. Which of the following terms matches: water and electrolytes (clear)?

A. Exudate
B. Transudate
C. Serosanguineous
D. Induration

4. Which of the following edema assessment levels corresponds with: Depression resolving in 10-15 sec?

A. +1
B. +2
C. +3
D. +4

5. Which of the following terms matches the statement: to increase the fibrous element; to make hard as in the presence of cellulites?

A. Induration
B. Necrosis
C. Eschar
D. Maceration

6. Following the rule of nines. What percent would a third degree burn to the entire arm and back cover?

A. 28%
B. 27%
C. 20%
D. 18%

7. Which of the following matches the defintion: A full thickness skin loss involving damage or necrosis of subcutaneous tissue that may extend down to but not through underlying fascia, infection and/or necrosis may be present?

A. Stage I wound
B. Stage II wound
C. Stage III wound
D. Stage IV wound

8. Which of the following types of wound is indicated by the definition: relatively painless, decreased with elevation?

A. Arterial
B. Plantar
C. Venous
D. Diabetic

9. Which of the following matches the definition: The loss of circulatory fluids into interstitial spaces?

A. Hypovolemia
B. Necrosis
C. Eschar
D. Maceration

10. An emollient has a/an _____ effect.

A. Pruritic
B. Antipruritic
C. Rupture
D. Impetigo

11. Which of the following is the outermost layer of the epidermis?

A. Stratum spinosum
B. Stratum corneum
C. Stratum granulosum
D. Stratum basale

12. Which of the following is the deepest layer of the epidermis?

A. Stratum spinosum
B. Stratum corneum
C. Stratum granulosum
D. Stratum basale

13. Which of the following is beneath the stratum corneum?

A. Stratum spinosum
B. Stratum corneum
C. Stratum granulosum
D. Stratum basale

14. Vitamin D is created from _________ by skin cells.

A. Dehydrocholesterol
B. Cholesterol
C. Hydrocholesterol
D. Hydrodermis

15. Which of the following is another name for blackheads associated with acme?

A. Pustules
B. Sebaceous
C. Eccrine
D. Comedones

16. Which of the following identifies skin from a cadaver used in a burn graft?

A. Homograft
B. Autograft
C. Allograft
D. Xenograft

17. Which of the following is a disease characterized by hyperactive sebaceous glands and often associated with dandruff?

A. Keloid
B. Seborrhea
C. Eczema
D. Urticaria

18. Which of the following is a disease characterized by the presence of hives?

A. Keloid
B. Seborrhea
C. Eczema
D. Urticaria

19. Which of the following is a disease characterized by a skin rash that is blistering and itchy?

A. Keloid
B. Seborrhea
C. Eczema
D. Urticaria

20. Sebaceous glands secrete _______.

A. Sebum
B. Impetigo
C. Serous
D. Sirius

Answer Key
1. A
2. D
3. B
4. B
5. A
6. B
7. C
8. B
9. A
10. A
11. B
12. D
13. C
14. A
15. D
16. A
17. B
18. D
19. C
20. A

by
Last Updated: 03/01/2017


© 2017 Copyright | All Rights Reserved
All material on this website is copyrighted. TestPrepReview.com provides free unofficial review materials for a variety of exams.
All trademarks are property of their respective owners.